Château d'Hélécine 2 Rue Armand Dewolf 1357 Hélécine | 019/65.54.91

Het Park

Het Kasteel van Hélécine biedt u een waaier activiteiten voor een onvergetelijk moment. Kom en geniet ervan, met uw gezin, vrienden of collega’s, voor een privé of een professioneel evenement.

Volg de weg die leidt langs de drie visvijvers. Ontdek het prachtige landschap dat zich voor uw ogen ontrolt, met ganzen, eenden en zwanen die u tijdens uw wandeling gezelschap houden.

Een kleine weg voert u naar de afgesloten site van de geiten. Iets verder schuilen damherten en hun jongen in de schaduw van de bomen. Geluiden zijn er amper… Van tijd tot tijd wordt het decor tot leven gebracht door een ballet van hengels.

Op het einde van de wandeling wachten u het speelplein, de landschapsminigolf en de reuzengrote zonnewijzer voor een ontspannend moment met uw gezin. Ernaast kunt u genieten in openlucht van de Pop Up Bar en zijn terrassen.

Er is een losloopzone voor honden ingericht om uw vrienden te laten rondrennen.

Vergeet niet dat je iets kan drinken aan de Pop Up Bar, de brasserie van het park met een terras tegenover de vijvers die elk woensdag, weekend, feestdagen en schoolvakanties geopend is.

Gratis parkeerplaatsen.

Dowload hier het reglement van het park

Download hier het reglement van inwendige orde voor de speelruimte voor honden